Kallsåsmed parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Det här är den kallasåsenmed just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen. Som de flesta andra kallasåserna är den enkel och snabb att röra ihop
Denna enkla kallasås är fungerar på samma sätt. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill och äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Kallsås. Såsen. Med den här rätten kan du charma vilken köttätande surgubbe som helst. Kallsås. Jag kan avslöja att den krispiga paneringen till halloumin inte är att leka med
Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också. Riktigt gott blev det och tänker att såsen fungerar till andra rätter med
Smula ner fetaosten, pressa i vitlöken och krydda med basilika, salt och peppar. Den kallasåsen kan varieras, denna gång blev det en med fetaost och soltorkad tomat, ibland blir det tzatziki eller något annat
Här kommer receptet på en kallsås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.