) Dock var vi faktiskt uppe med tuppen här i köket i morse för ovanlighetens skull, men det gäller att fånga dagen när det är svalt och skuggigt i köket och det finns förberedelser att ta tag i
Till fisken hade vi kokta färskpotatis och en kallsåsmed smak av lime och sambal oelek. Rör i hop alla ingredienser och vispa såsenmed en elvisp till den tjocknar
Smaka av med peppar och tabasco. Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blir lite saltare efter ett dygn
Den här kallasåsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Kallsåsmed parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Njut tillsammans med fiskrätter såsom fiskpinnar och liknande. 1Dill. 1Naturell lättyoghurt (0,5 %) Bostongurka Dill Salt Vitpeppar PaprikapulverDosera efter ögonmått, och smaka dig fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.