Kallsåsmed parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Enkelt som tusan och fantastiskt gott är det världens bästa grej att smaksätta såsoch annat med. Ta hela vitlökenoch tryck ut den mjuka massan genom öppningen, rakt ner i såsen
Här kommer receptet på en kallsås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
smaka av med salt. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kallasåsen. Ställ kallt. Sås. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.