Kallsås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
Det här är den kallasåsen med just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen. Som de flesta andra kallasåserna är den enkel och snabb att röra ihop
Enkelt som tusan och fantastiskt gott är det världens bästa grej att smaksätta sås och annat med. Ta hela vitlöken och tryck ut den mjuka massan genom öppningen, rakt ner i såsen
Här kommer receptet på en kallsås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.