Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Det finns mycket goda receptmedkantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad medkantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
I och med att Rom och Italienverkligen är etthelt fantastiskt land att åka till om man är lakto-ovo vegetarian, men ganska så frustrerande om man är vegankände jag mig dock manad att ge mig på att se om jag kanskeskulle kunna bidra till att förändra det här en aning
Stöt medmortel. Cacioepepe, dennahimmelska rätt, bestående av endast pasta, pecorino och svartpeppar (och lite av pastavattnet) har jag längevelat lära mig att laga
I och med att Rom och Italienverkligen är etthelt fantastiskt land att åka till om man är lakto-ovo vegetarian, men ganska så frustrerande om man är vegankände jag mig dock manad att ge mig på att se om jag kanskeskulle kunna bidra till att förändra det här en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.