Tillsätt mervatten så att såsentäckervarendaspaghettistrå. Cacioepepe, dennahimmelska rätt, bestående av endast pasta, pecorino och svartpeppar (och lite av pastavattnet) har jag längevelat lära mig att laga
Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Rengör och finhacka alla kryddörter tillsammans medvitlöken. Koka undertidenSpaghettoni Barilla i generösamängder saltat vatten och häll av dem när de är al dente
Koka upp pasta och vatten, rikligt med salt. Akta så att smöretinte blir allt för tillagat. Adderaden rivna parmesanosten i pannan och vispa så att du får en jämn och krämig sås
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, menren balsam för själen. ) Det finns redanfleraversioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir detPerMorbergsversion av klassikern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.