Som utlovat kommer här recept på vad som verkar vara en av roms nationalrätter, CacioePepe. Delsoriginalet gjord på pecorinoostochdelsett av mina egnaalster där jag gjort enhemmagjord ”parmesan” gjord på rostadecashewnötteroch näringsjäst
Efter att ha lagat chilin sjukt många gångerundersommaren, framförallt på olika events tillsammans med City Gross och Oumph, så har jag dock kommit fram till några steg i mitt originalrecept som man enkelt kan hoppa överochförenkla
Grönkål har nästan allt vad man behöver i vitaminerochmineraler. I jakten på näringstät mat till träningsnördarna blevdagens måltid till synes karg men god
♥ Om du vill kan du toppa med t. ex bär. 11 tsk Bakpulver. 14 1/2 dl Vetemjöleko. 13 msk Flytandeeller smält mjölkfritt margarin. 11 msk Strösocker. 1Mjölkfritt margarin att steka iBlanda mjöl ochbakpulver i en stor bunke. 1Blanda nersojamjölken samtidigt som du rör runt i smeten. 1Häll i socker, margarin och salt. 1Blanda runt smeten, det gör inget om det finns kvar några klumpar, det gör pannkakorna litefluffigare. 1Värm stekpannan till ca 3/4 av full värme, lagom temperaturvarierar från spis till spis. 1Ta i margarin i stekpannanoch häll 1-1 1/2 dl smet i den. 1Vänd pannkakan när ovansidan har stelnatochundersidan har fått en fin färg. 1Lägg upp och ät
Lägg i litemerhavregryn om detbehövs för konsistensen. Använd tandpetare för mindre kladd. 300 gram urkärnade dadlar. 11,5 dl glutenfriahavregryn. 1100 g glutenfri mörk choklad. 1Hackadenötter. 1Blandade frön. 1Torkade bär. 1Tillsätt nötsmör ochhavregrynoch mixa tillsammans med dadlarna. 1Klicka ut degen på bakplåtspapperoch platta ut till enrektangel. 1Ställ i frysen i 10–15 minuter. 1Ta ut och skär i portionsbitar. 1Smält chokladen i en skål och doppa barsenprecis så mycketellerlite som du vill. 1Lägg på bakplåtspapperoch toppa. 1När chokladen har stelnat, slå in barsen i aluminiumfolieoch förvara i kyl eller frys, så är du alltid redo för ett snabbt ochenergiladdatmellis
Den är gjord på kokosolja ochkokosgrädde, så lite rädd var jag allt att detinteskulle funka. Nu har jag inte tid att stå vid spisen, så jag kör literepriser från förra året till helgen
För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal. Många tror att detinte går att göra varken pajskal eller pajfyllning utan animaliska produkter
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgenoch till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.