Strunt i gräslök, dubbla fyllningen, färdig pajdeg går bra, 1 knippe sparris räcker (förväll 2-3 min max!), 35 min i ugn (den ska inte dallra så mycket).
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Pressa gärna lite citron över köttet, det ger en fräsch känsla av medelhav. Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen
Den här gången var det instakonto @anax_skafferiet som inspirerade med läcker bild på krispig färsk sparris toppad med spättarullader och rom- ochgräslökssås
Kommentarer
manuela-2
Strunt i gräslök, dubbla fyllningen, färdig pajdeg går bra, 1 knippe sparris räcker (förväll 2-3 min max!), 35 min i ugn (den ska inte dallra så mycket).
Logga in eller Registrera för att kommentera.