Pastan vänds ner i såsenoch du serverar allting enkelt ur en panna, ”allt-i-ett”. Det här receptet är ettperfekt ”göra-om-till-sitt-eget-recept” som passar alla smaker, budgetoch kök
IngredienserPortioner. 4 250 g pasta (t expappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackadevalnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl rivenparmesanost salt ochpeppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Salt & peppar. Denendaskillnadenmed min och hans pasta är nog att jag tillsätterparmesanost i min sås, då blir detextra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
salt ochnymalensvartpeppar. Rivenparmesanefter smak. smör och olja till stekning. 200 g pasta. 200 g Champinjoner, delade på 4. 2 dl grädde. 2 st vitlöksklyftor, finahackade. 0,5 dl schalottenlök, finhackad. 0,5 st citron, fint rivet skal
I ochmed att Rom ochItalienverkligen är etthelt fantastiskt land att åka till om man är lakto-ovovegetarian, men ganska så frustrerande om man är vegankände jag mig dock manad att ge mig på att se om jag kanskeskulle kunna bidra till att förändra det här en aning
Krydda medsvartpeppar, blanda runt ochservera. svartpeppar från kvarn. Vänd nerpastan, ostenochäggblandningen i stekpanna, dra av den från värmenoch späd såsenmedpastavattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.