Spaghetticacioepepe är enitaliensk pastarätt som verkligen är enkelmen otroligt god och fylld av smak även om det bara är ett par få ingredienserinblandade, nämligensvartpeppar, parmesan, olja och pasta
Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Rengör och finhacka alla kryddörter tillsammans medvitlöken. Koka undertidenSpaghettoni Barilla i generösamängder saltat vatten och häll av dem när de är al dente
Koka upp pasta och vatten, rikligt med salt. Akta så att smöretinte blir allt för tillagat. Adderaden rivna parmesanosten i pannan och vispa så att du får en jämn och krämig sås
Kommer du ihåg att jag kördeSnålseptember förra året. Jag hadeplaner på att köra Snålseptemberäven i år, menmedentvåmånadersbebishemma blir vardagen sällan lätt att planera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.