Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Koka sönderlinserna till en tjock gröt och koka riset som vanligt. Strimla vitkålen och koka upp i saltat vatten tills den har mjuknat (spara lite av kokvattnet till såsen)
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommarenväljerfortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodettryterhelt hos alla stackars svenskar
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Preptime. Cook time. Total time. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthyalternative to traditional risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.