Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Hetta upp olja och smör i en stekpanna med lite högre kanter. Och på mitt sätt så gör jag det förutom gratulationer och blommor, ett inlägg med ett av Mammas bästa recept
Hetta upp olja i en panna på medelvärme. Jag använde Little gem som jag tycker passar perfekt, men hittar ni inte den så går det bra med ett mindre huvud huvudsallat
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Hetta upp en kastrull och fräs kycklingen med currypastan tills det börjar se lagom klara ut. Igår gjorde jag en thaigryta med kyckling och rödcurry pasta, försökte efterlikna smaken i den man beställer ute på restaurang, och enligt sambon så lyckades jag rätt bra
Servera tillsammans med ris, potatis eller Den godaste salladen. Om du gillar kyckling så bjuder idag på ett härligt recept på het och kryddig kycklingfilé
Gör så här. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.