E-postGillaGilla Laddar. Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Garnera med resten av salladslöken, räkor, sockerärter och dill. Servera med kokt. Vispa ihop grädde, majsstärkelse, vin och fond i en kastrull, och koka upp under omrörning
Blanda med sallad, kapris, ägghalvor och klipp över lite gräslök. Servera med den kalla romsåsen. 14 sötpotatisar, medium storlek. 1600 g laxfilé. 1300 g sallad sallad, valfri 4 ägg, kokta 4 sötpotatisar, medium storlek 600 g laxfilé salt o peppar gräslök, ett knippe. Lägg in laxen i ugnen med lite salt och peppar, på ca 200-225 grader i ca 10-15 minuter. Blanda crème fraiche med rom, citronsaft och citronpeppar och ställ i kylen i ca 20 minuter Skär upp den kokta sötpotatisen på ett stort fat och dela den färdiga laxen i små bitar
Finhacka gräslök och rör i dressingen. Toppa salladen med bitar av varmrökt lax. Mixa med en stavmixer till en tjock dressing, smaka av med eventuellt mer soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.