Bryn kött och lök och lägg det i en gryta. Lägg på ananas och persilja. Servera gärna med ris. 500-700 g benfriskinka. 12 gula lökar, i klyftor. 1salt och malen vitpeppar. 13 tsk ljus dijonsenap. 11 dl vispgrädde. 11 burk ananas ibitar. 10,5 dl hackad persilja. 1smör att steka i. 1500-700 g benfriskinka 2 gula lökar, i klyftor 1,5 msk vetemjöl 2 dl buljong salt och malen vitpeppar 3 tsk ljus dijonsenap 1 dl vispgrädde 1 burk ananas ibitar 0,5 dl hackad persilja smör att steka iTärna köttet. Småkoka 15 minuter. Rör ner senap och grädde och koka ytterligare 10 minuter
Tillsätt eventuellt lite mera sambal oelek för mer hetta. Strimlalövbiffen och fräs lite snabbt i en gryta tillsammans med löken, vitlöken och sambal oelek ilite olja
Här är länken tilloriginalreceptetSåsen. Sås. Receptet kommer från bloggen Running to the kitchen som är skriven av bloggaren Gina som kallar sig själv en riktigtfoodie
Äpple/ingefära/tahinibiffar, matkorn, avokado/ingefärasås och sallad med tomat och valnötter. Nu ska jag sluta prata strunt och ge er denna kvällens recept, receptet på biffarna kommer härifrån
Ta bort biffarna du stekt. Häll i grädden i stekpannan. Ha i ketchup, kalvfond och vinbärsgelén. Red av med maizenatills den får den konsistens du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.