Förutom denna bao med sidfläsk, hetmajo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, hetmajo, koriander och vårlök
Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene. Toppa med korianderblad. Ta bort från plattan och tillsätt ev räkor om du vill att det ska bli lite mer lyxigt och matigt
Lägg på ytterligare kavring och bred vanlig Philadelphiaost på det översta lagret och toppa med en liten bit romansallat, en färsk räka och två längder gräslök
Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken
klipp ner grönkålen och fräs tillsammans med löken. Blanda alla ingredienser i mixer och tillsätt under hög hastighet oljan, droppvis och sedan öka till tunn stråle
Krydda med paprikapulver, chilipulver och kayennpeppar. Fräs de grönsaker du har hemma, rör i färdigkokt ris/bulgur/liknande, krydda med några kryddor du är sugen på, ev
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Kall paj i långpanna med crabfish ochräkor. Hur som helst tänkte jag dela med mig av receptet för den här pajen är så enkel och god att göra och passar utmärkt att bjuda på till fester såsom dop, bröllop, födelsedagskalas etc
Servera tillsammans med ris, potatis eller Den godaste salladen. Om du gillar kyckling så bjuder idag på ett härligt recept på hetoch kryddig kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.