När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godhetermedans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Dessutom hade frun i köket rört samman en avokadoröramed lite blandade grönsaker som börjat sjunga på sista versen och en blodgrape som stämde in i sångkören
Toppa med laxfilé, avokadooch granatäppelkärnor. När jag träffar människor som är nyfikna och frågar om Alicias kokbok, lämnas jag ofta med en orolig känsla över att jag gör helt fel
Smaka av med salt. Skala och bryt isär dem för hand. Koka ihop vin, vinäger och lök. Se till att du har låg värme på spisen och vispa i smörtärningarna
P Eftersom jag troligtvis inte blir mätt av bara en kräfta så har jag slängt ihop en liten sallad med andra grejer jag köpte hos den snälla fiskhandlaren + lite avokadooch sånt
Du behöver egentligen inte fylla rispappernamed någonting alls - bara salta dem och krydda dem med paprikapulver när de har friterats så har du världen godaste snacks
Hur landar man snabbast inför en ledighet då man stressat runt bland andra storhelgshandlare. Jag stod själv vid min spis och förberedde risotton som behövde kallna och sätta sig innan jag kunde fortsätta med den sista tvisten
Lax medavokado/ärtröra. jag krydda med salt, timjan och chili. ) perfekt att göra en stor laddning med grönsaker på plåten så blir de lite matlådor också
Garnera därefter härlighetenmed förberedd frukt i tunna skivor. Arket krymper och bildar en skål av sig självt på bara någon halv minut i oljan (om oljan är het nog)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.