snabbinlagd slanggurka, hackad koriander, het mayo, skivad vårlök och hackade jordnötter. Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
För en tid sedan, var jag på ett matevent med en Facebookgrupp som kallas Matlådegruppen. Detta innebär att vi träffas i varandras kök och (mass)tillagar olika typer av maträtter
Het majonnäs. Hetta upp olja i en panna på medelvärme. Salladwraps med räkor och het majo, 2 portioner. De här små wrapsen är farligt goda, och perfekt avslappnad sommarmat
Blanda samman alla kryddorna. Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene. Tillsätt vitlök och ingefära samt kryddblandingen och låt fräsa i ca 1 minut
Hetta upp en kastrull och fräs kycklingen med currypastan tills det börjar se lagom klara ut. Och JA det ska vara två matskedar currypasta, om man vill ha den lite het iaf, klarar man högre styrka kan man gott och väl ha i en extra
Gör så här. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna
Fyllningen är en favorit som min kära make önskat för länge sen så jag hakar faktiskt på trots hettan för tillsammans med creme fraiche i fyllningen och riven ost uppepå så blir dessa små baguetter oslagbara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.