Börja med att koka kycklingfileerna i salt, lite curry och paprikapulver. Potatisen och äggen kokas. Mixa den färdigkokta kycklingen, äggen, ärtorna, minigurkorna
Skiva löken, stek den i olja tillsammans med köttet och kryddorna. Har du torkad zabsi så lägg det i blöt en stund, ca 1 näve, sen steker du det för sej nån minut, blandas sen i köttgrytan
Hacka och fräs löken i en panna. Dela kycklingen i bitar (låt ben och skinn sitta kvar) och fräs bitarna tills de fått fin färg, men inte blivit genomstekta
200g hackad spenat fryst eller färsk1-2 vitlöksklyftor1-2 msk tomatpure1 burk finkrossade tomater gärna polpa1-2 tsk riven färsk ingefäraPanirost gjord på 1. Skär därefter upp panirosten i ca 2 cm stora kuber och lägg dem i grytan och låt grytan småputtra i ytterligare 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.