Jag snavade häromdagen över ett tips om hur man gör franskt surdegsbröd med extra fart. Brödet blir lika gott som om man bakar på konventionellt sätt, men skillnaden är att det går snabbare (du bakar brödet på en kväll snarare än två dygn)
K. l. a. c. k. s. o. n. f. i. m. g. t. ö. r. å. d. e. v. b. u. B. M. h. p. x. y. ä. j. T. /. V. L. P. G. R. z. w. E. S. -. O. W. ,. D. I. J. N. (. ). ". U. F. è. 1. é. C. 3. r l. k g
Panko är ett asiatiskt ströbröd som ger en krispig och fin yta. 3-4 port ca 2 dl Panko, asiatiskt ströbröd 4 laxfiléer salt peppar Rasp eller Solrosolja + citron Skär laxfiléerna i mindre bitar
Börja med att koka kycklingfileerna i salt, lite curry och paprikapulver. Potatisen och äggen kokas. Mixa den färdigkokta kycklingen, äggen, ärtorna, minigurkorna