Paella med skaldjur, fisk & kryddstark chorizo
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 stora röda paprikor
  • 25-30 blåmusslor
  • 2 dl torrt vitt vin
  • cirka 300 g bläckfiskringar eller baby octopus (små bläckfiskar som äts hela)
  • cirka 1/2 kg räkor med skal
  • 200 g chorizo
  • cirka 500 g vit fiskfilé med fast kött, till exempel hälleflundra
  • olivolja
  • flingsalt
  • nymald peppar
  • 3 schalottenlökar
  • 4 vitlöksklyftor
  • cirka 2 liter vatten, inklusive buljongen från musselkoket
  • 4 tärningar hönsbuljong
  • 8 dl avorioris
  • 1 g saffran
  • flingsalt
  • nymald peppar
  • 250 g gröna ärter
  • citronklyftor
  • hackad bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.