Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. Koka jasminriset enligt anvisningarna på förpackningen, men krydda med gurkmeja, salt och en gnutta peppar
Avsluta med lite nymald svartpeppar. Skala och hacka lök och vitlök. Garnera med lime eller citron. Hetta upp smör i en kastrull, fräs lök och vitlök utan att det tar färg
Fyll pajskalet med blandningen och dekorera medchorizoskivorna. Hacka lök och vitlök fint Stek löken i lite olivolja eller smör, med lite salt Den får inte få färg
Skiva korven och fräs med potatisen och löken tills korven får lite färg. Hittar man inte manchegoost går det lika bra med parmesan, Grana Padano eller annan smakrik hårdost
Stek chorizo runtom och den halva citronen på snittytan i en stekpanna med olja. Lägg allt på en plåt och blanda med pressad vitlök, lite olja, salt och nymald svartpeppar
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling medchorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.