Ansa och skiva champinjonerna. Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Krydda med salt. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på
Frysta champinjoner steks utan fett tillsammans med löken, på ganska hög värme, tills den vätska som svampen ger ifrån sig har dunstat, sedan tillsättes oljan
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Tillsätt tomatpurén och stek under omrörning ca 3 min. 2 Häll i resten av ingredienserna och låt sjuda under lock 15-20 min. 3 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen
Ena dagen serverade vi den goda ris- och bönröran som fyllning i tortillabröd tillsammans med riven ost, majskorn, hackad paprika och en klick crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.