Vi älskar grönsaksbiffar här hemma. HÄR. hittar du recept på några av våra favoriter. Det är så gott att servera grönsaksbiffar med sallad, couscous eller som vi gjorde här med friterade potatisklyftor, waldorfsallad och ajvar
När jag gjorde dessa förträffligt goda blomkålsbiffar (en ny favorit) använde jag samma recept som till en annan favorit inom kategorin grönsaksbiffar, nämligen broccolibiffar (se här)
Ingredienser Portioner. 4 250 g torkade gula ärter 1/2 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk finhackad persilja 1/2 msk bakpulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar rapsolja till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
Riv rödbetor och morot på grova sidan av rivjärnet. Finhacka löken och stek den tills den får färg. Blanda sedan alla ingredienser förutom salladsblad i en bunke
Supergoda och saftiga rödbetsbiffar som är enkla att laga. Lika goda att avnjutas kalla som varma. Jag älskar att servera rödbetsbiffarna med fetaostkräm och en god sallad
Den här spenatlådan med fetaost är min version av något som ska likna en spenat och fetaostpaj. Som ni kanske vet sedan förut så är jag inget fan av matpajer på grund av att jag inte tycker om pajdeg
Linser är både nyttigt och gott och dessutom billigt, så det kan egentligen inte bli bättre. Det här är en jättegod linsgryta som jag ofta lagar, särskilt på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.