Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Krydda med salt. Ansa och tärna paprikahalvorna. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på
Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Båda jag och maken tyckte att den smakrika och krämiga röstirullen var en riktig fullträff
13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
salt och peppar. 1 tsk paprikapulver. 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 msk rapsolja 2 dl torkade röda linser 1 tsk paprikapulver 1 tsk basilika 400 g krossade tomater 1 l vatten 2 tärningar grönsaksbuljong salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.