Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor som helst. Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hur djuren har det på gården
Servera den marockanska kycklingen med couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Lägg couscousgrynen i en ganska stor bunke. En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockansk couscous
Marockansk kyckling i Crock-pot med gröna bönor och couscous med persilja. Ochmed denna kulinariska kycklingrätt som blev så god att vi blev förvånade bägge två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.