Plocka bort rotfrukterna från köttet och fläsket. Reducera ner i någon kvart medan du fräser på lite strimald prosciutto och champinjoner som du kan toppa varje portion med
In med vitlök och spiskummin. Bort med koriander (bara för att jag inte gillar det). Och till slut stod den där på bordet – soppan som blev min Harrira-gryta
Servera grytanmed couscous, yoghurtoch färsk koriander. Ta din största grytaoch sätt på hög värme. I med zucchini och paprika samt kikärter och vitkål, rör runt och stek någon minut till
Jag serverade rätten med kamutvete istället för naanbröd och det blev mycket bra. Dock har jag lite svårt för saffran i mat då jag tycker den tar överhanden för mycket
Späd med vatten om det behövs. När det är bara ett par minuter kvar så knäck ett ägg och lägg på toppen av rätten och lägg på ett lock så tillagas äggen av värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.