Marockansk auberginesallad med gröna bönor och apelsindressing
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Auberginesallad 2 dl quinoa 100 gram ruccola 0,5 st gul lök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 1 st aubergine 2 msk olivolja 0,5 tsk salt 380 gram kikärtor , kokta 1 msk olivolja 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikapulver 0,5 tsk salt 1 tsk honung , uteslut eller byt mot agave för veganskt 225 gram haricots verts Apelsindressing 1 st apelsin , skal och saft 2 msk olivolja 1 tsk senap , grovkornig 2 krm salt 2 krm svartpeppar , malen Köp receptet Näringsvärde Kcal: 505 Protein: 16 gram Fett: 16 gram Kolhydrater: 64 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.