Skiva kycklingen i lagom matbitar och grydda med paprika grydda och salt. En perfekt rätt som man kan äta en vardag eller varför inte byta ut tacon på fredagkvällen med en god kycklingenchiladas
Smaka av med salt och peppar. Skär köttet i grytbitar och bryn i olja tills det fått fin färg. Lägg i lök, vitlök, chili och sidfläsk och bryn ytterligare några minuter
Receptet på myntasåsen hittar du längre ner på den här sidan och de andra receptet hittar du här. En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockanskcouscous
Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene. Toppa med korianderblad. Ta bort från plattan och tillsätt ev räkor om du vill att det ska bli lite mer lyxigt och matigt
Ansa alla tomater från kvistar och lägg i mixern. Det är en nyttig och hälsosam kycklinggryta. Häll över såsen till en treliterskastrull och sätt på medelvärmeoch låt stå under lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.