Marockansk auberginesallad med gröna bönor och apelsindressing
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl Quinoa
  • 100 g Ruccolasallat
  • 0.5 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 st Aubergine
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 380 g Kikärtor Kokta
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 tsk Paprikakrydda
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 1 tsk Honung
  • 225 g Haricot Verts Fryst
  • 1 st Apelsin
  • 2 msk Olivolja
  • 1 tsk Senap Grovkornig
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.