Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Salta och peppra kycklingfiléerna. 4 kycklingfiléer. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik
MarineradKycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik. 4 kycklingfiléer
Här serveras den med marineradkycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. 1 kycklingfilé per person beräknar jag. 1 kycklingfilé per person beräknar jag
Relaterade Marineradkycklingfilé med quinoasallad och fetasås. 600 g kycklingfilé. Skär kycklingfiléerna i långsmala bitar, ca 2-3 bitar per filé. 4 personer 600 g kycklingfilé
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Marinera kycklingfilén ett dygn och den blir mycket saftigare i köttet, stekt blomkål med lite kryddor är kanongott tillbehör tillsammans med mango chutney
Jag älskar kyckling i alla former. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Krydda kycklingfiléerna med salt, svartpeppar, curry och paprika. Bryn kycklingfiléerna i en panna. Skär kycklingfiléerna i ½ cm tjocka skivor på "snedden" och lägg dom i en serveringsform med kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.