Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Garnera med dill. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med rostat bröd, olja och pressad citron
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 125 g mozzarella
Gnid in filéerna med grillkrydda. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll medmozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad
Blanda samman hackad vitlök med hackad rosmarin och salvia. Lägg skivorna i en form med kanter. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och köttskivorna runtomkring
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.