Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den iugnen. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
SÅ FÅR DU KYCKLINGFILÉNSAFTIG. För att lyckas få filénriktigtsaftig och smakrik ska du både steka den, så den får fin färg och ugnssteka den försiktigt så den blir klar imitten
Kryddade fileer redo för ugnen. Ibland ska det gå fort, magen kurrar och barnen är griniga. Hade fått lite såser att testa från Kelda som passade bra till denna rätt
Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade viugnsrostade rotfrukter. Ingredienser. Det är en lättlagad rätt som sköter sig själv iugnen
KYCKLINGFILÉIUGNIngredienser. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg
Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek dem iolivolja så att de får färg. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingentills den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.