4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Låt svalna något och pudra med florsocker. Lägg smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Blanda mandelmassa och strösocker, tillsätt ägg och rör till en slät fyllning
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Häll på grädden, koka upp och låt småputtra på svag värme tills stuvningen tjocknar. Salt och peppar. På bilden nedan serverade jag nässelstuvningen till foliebakad öring, klicka på bilden så kommer du till receptet på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.