Strö över basilika och servera med pressad potatis och haricots verts. Dela varje filé i tre bitar och bryn bitarna runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Skala och skiva lök och vitlök och fräs löken mjuk i en stekpanna med 1 msk smör. 4 st kycklingfiléer
Kycklingfilé passar bra som buffémat. Garnera med lite färska örter. Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på ett fat och häll över marinaden
Garnera medmarinerad squash och servera. Koka Capellini Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med tomatsåsen och de finhackadeörterna
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
kycklingen med färska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
Smörj en ugnsform med matfettet och lägg i kycklingfilén. Servera med t ex råris och grönsallad. Ca 1 kg kycklingfilé. 6 dl lätt crème fraiche franska örter
kycklingen med färska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.