Klipp lite persilja över såsen när den är klar. smaklig måltid 4 kycklingfiléer. Ugn 200°. Krydda filéerna med salt, svartpeppar, curry och paprikapulver
Blanda under tiden alla ingredienser till marinaden. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Blanda under tiden alla ingredienser till marinaden. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Blanda samman hackad vitlök med hackad rosmarin och salvia. Strö över lökhacket och ringla sedan över marinaden, d v s olivolja, balsamvinäger och buljong
Saftig kycklingfilé som marineras innan tillagning. Dessa godbitar kan serveras kalla eller varma, gott till sallad, potatis eller med ris och en god sås
Här serveras den med marineradkycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. Satt och övervägde om jag ska dela in recepten, men allt kommer i detta inlägg, många recept blir det Suckta, laga framför allt NJUT
RelateradeMarineradkycklingfilé med quinoasallad och fetasås. Quinoasallad. Isbergssallad. Blanda marinaden och låt kycklingen marinera ungefär en timme
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Blandaalla ingredienserna till marinaden. Stek kycklingfiléerna i margarinet. Lägg på ett uppläggningsfat som du förslagsvis garnerat med olika sorters grönsallad, gurka i stavar, olika sorters tomater, skivad rödlök etc
Jag älskar kyckling i alla former. En gång blev en ruvande höna olyckligtvis ihjälkörd, och då tog min mamma hand om äggen och la dem uppe på kylskåpet där det var varmt och skyddat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.