Salta och peppra kycklingfiléerna. 4 kycklingfiléer. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Nu skall jag göra mig iordning till jobbet och få i mig lite frulle. MarineradKycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
Spola snabbt av dem i kallt vatten, dra bort skinnet och kärna ur tomaterna. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur). Ta upp köttet, kyl snabbt ner buljongen och lägg sedan ner köttet igen i den kalla buljongen Låt stå i kylen 6 timmar eller över natten. 2 kycklingfiléer
Här serveras den med marineradkycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. 1 kycklingfilé per person beräknar jag. 1 kycklingfilé per person beräknar jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.