Lägg på svampen på pak choi och så purjon tillsammans med bondbönorna. I sitt företag Vardagsinspiration förenar hon mat och trädgård med färg, kreativitet och lust för att sätta guldkant på vardagen
UGNSBAKAD LAX MED SOJAVINÄGRETT, PAKSOIOCH LIME. Det roliga med matkassen är att man får testa på en massa nya saker, som t ex paksoi (googlade fram att det är en kinesisk salladskål) som vi inte hade någon aning om vad det var
Istället blev det Thaisalladenmed en dressing jag nästintill skulle kunnat döda för. Så jag kommer varva recept från mig själv och från Linas matkasse – men då med de justeringar jag gör
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.