4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Hacka tomat, finhacka lök, finhacka chili, pressa citron, hacka koriander(spara någon kvist för att garnera) skär mangooch blanda med olja och salt efter smak, blanda sist ner avocado i bitar, vänd runt försiktigt
Jag äter nästan allt i perioder, beroende på lust och smak. Jag kan snöa in totalt på en smak, en rätt eller ett tillagningssätt och äta det tills det känns som "aldrig mer"
Maken är hemma och ordningen är återställd. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Halloumi,. Gör en halloumistroganoff, halloumicarbonara eller halloumibiffar eller helt enkelt äta den som den är kanske med lite vattenmelon och ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.