Lchf Ljummen Torsk- och Räksallad med Vaktelägg
lolasmat
lolasmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 Ma
  • 3 portioner torskrygg
  • 400 gram skalade räkor
  • 1 stor röd paprika
  • 1/2 paket ruccolasallad
  • 1 gurka 10-12 vaktelägg, eller 6 vanliga
  • 1 citron
  • Börja med att koka vakteläggen i 3 minuter Dela torsken i kuber 3 x 3 cm Stek torsken i rikligt med smör, salta och peppra.
  • Sänk värmen och pressa över saften från citronen över torskbitarna.
  • Skär grönsakerna i mindre bitar.
  • Blanda grönsakerna och räkorna, toppa med torsken och de delade vakteläggen.
  • 2 dl cream fraiche
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl ketchup (sötad med stevia)
  • 1/2 dl hackad dill
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.