Lägg över i en gryta ochhetta upp med lite mer smör/rapsolja eller bara olja. Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil ochett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Salta och peppra köttet samt gnid in med chilin. Gärna med en stektermometer i mitten av köttet. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna. För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang medvettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Jag blandade tomatsåsen med potatis och färska bönor och fick ett himlans fint tillbehör. Basen i biffarna står quinoan för och resultatet av de krämiga bönorna och den lite knapriga quinoan är vegetariska biffar med härligt tuggmotstånd och god smak
Servera tillsammans med ris, potatis eller Den godaste salladen. Om du gillar kyckling så bjuder idag på ett härligt recept på het och kryddig kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.