Smält smör och dumlekolor på svag värme till det blandat sig till en jämn massa. Klicka upp små bitar med hjälp av två teskedar på ett bakplåtspapper eller i små pappersformar
Ta sen hjälp av en elvisp och vispa i äggen ett i taget. Jag har alltid varit lite rädd för att andvända kokhet olja i köket men idag tog jag mig modet och prövade
med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och bred ut till ett tunt jämt lager. Då var det onsdag igen och vi firar dagen mitt i veckan med lite nyttigt godis nämligen blåbärsremmar
Först kommer det se ut som en vit sörja, sen avdunstar vattnet och det blir en vit gegga men ge inte upp, fortsätt röra runt på svag värme för sen kommer den härliga gyllenbruna färgen och då har sockret smält och nötterna är färdiga
En liten julklapp från mig till er alla blirett nytt recept på lchf-gods. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL ochett GOTT NYTT ÅR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.