Låt svalna lite innan ni drar av pappret. Bre ut smeten så att den täcker hela plåten och lägg på ett bakplåtspapper till och stryk över så det blir jämt
Ingredienser2 stora gula lökar2-3 buljongtärningar6-7 dl vatten1 kilo gröna ärtor, färska eller frysta1-2 dl grädderapsolja till stekningen näve ärtskottcitronsaltoch peppar
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Smakaavmedcitron, salt och svartpeppar. Blanda citronskal, färskost och hackad gräslök. Här i Rom är påsk = Katolskt firande, enorma chokladägg, påven, lamm, parad vid Colosseum och någon sorts duvformad kaka
Lägg ner laxbitarna och fräs klart, krydda med lite salt & peppar under stektiden. Verkar vara inne i en liten laxperiod haha, och dessutom i en period där jag i ett bra tag tagit avstånd från annat kött och kyckling
Gör gärna dubbelsats och dela med dig eller frys in till senare tillfälle. Denna kaka har jag själv testat fram strax efter det att jag hade varit på kurs med Mia Öhrn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.