Grill Och Grilltillbehör

Grill Och Grilltillbehör

Kanelbulle Pinnbröd

Kanelbulle Pinnbröd

Efter grillning. Smör och Pärlsocker. Blanda alla torra ingredienser, tillsätt mjölken och arbeta ihop till en fast och smidig deg plasta in om ni ska frakta den ut i skogen, dela degen i 6 bitar,rulla ut till en korv och trä på pinnar,grilla 5-6 ,min,servera med smör och socker 6st, 3 5dl mjöl, 2msk socker, 1tsk malen kanel, 1tsk bakpulver, 1krm salt, 1,5dl mjölk
Crema di melanzane veloce

Crema di melanzane veloce

600 g di melanzane. 11 spicchio d'aglio. 11 cucchiaio d'olio extravergine d'oliva. 1basilico. 1sale. 1pepeLavate le melanzane e tagliatele a cubetti piccoli piccoli, di circa mezzo cm per lato
Kanelkokta lingon

Kanelkokta lingon

Koka upp samtliga ingredienser i en kastrull och låt svalna av. 1. Lägg kanelen på botten
Cashew- och avokadospread

Cashew- och avokadospread

Ta bort kärnan ur avokadon och gröp ur innehållet. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Blöt cashewnötterna i vatten, minst 30 minuter men gärna över natten
Oliver i rödlöksdressing

Oliver i rödlöksdressing

Skala och hacka rödlöken. Tillsätt olja, oliver och persilja. Blanda med vinäger och låt marinera 10 min
Pimpade oliver med citron och rosmarin

Pimpade oliver med citron och rosmarin

Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Fantastisk chimichurrimajonnäs

Fantastisk chimichurrimajonnäs

I veckan hade jag lite Chimichurri till övers så då fick det bli lite chimichurrimajonnäs, otroligt gott och passar perfekt till grillningen i sommar
Pinnar, snurror & palmiers i smördeg

Pinnar, snurror & palmiers i smördeg

1Sardell- och parmesanfyllning35 g sardeller, finhackade 0,5 dl parmesanost, riven. 1Ägg-, dill- och ansjovisfyllning1 ägg, hårdkokt och finhackat 10 g ansjovis, finhackad 1 msk dill, finhackad