Ett typiskt inslag i ett australiensiskt bageri är olika bullar med matiga fyllningar. Och det är hur smart som helst! Det blir ett mättande mellanmål, en lätt lunch eller ett extravagant tillbehör till soppa eller sallad. Jag har omtolkat deras något vitare och fetare utbud till grova, fröiga snurror med härlig fyllning. Lite comfort-food känsla ...

Ingredienser

  • Jäst Original
  • 2.5 dl
  • Vatten
  • 5 dl
  • Olivolja
  • 1 tsk
  • Salt Fint
  • 3.5 dl
  • Dinkelmjöl Fullkorn
  • 3 dl
  • Vetemjöl
  • 3 dl
  • Linfrö
  • 3 dl
  • Solroskärnor Naturella
  • Fryst Bladspenat
  • Fetaost
  • 1 msk
  • Olivolja
  • 1 krm
  • Salt Fint
  • 1 krm
  • Svartpeppar Malen
  • 8 msk
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.