Vi käkade de små kryddiga godingarna med couscous, broccolifräs och fetaostsås. Det som skiljer dem åt är kryddningen och att jag inte har någon ost i bollarna
I går var det kryddiga smaker från Indien. Hetta upp en stekpanna med matolja och. Likaså är det med de här köttbullarna, men man låter dem gå klart i såsen
Jag testade för första gången att göra tonfiskbiffar tillsammans medbulgur idag. Man kan enkelt variera biffarna med olika smaker, själv tog jag lite finhackad lök, paprikakrydda, salt och peppar
Häll bulguren i en serveringsskål och häll på det kokande vattnet. Servera med ett gott bröd till. Rör i morot, rödlök, cocktailtomater, ruccolasallad, persilja och räkor
Lägg upp pasta, skeda över grönsakerna och toppa med ostsåsen. Jag är som ni vet helt klart för protein, det får man som vegetarian inte fuska med men däremot tycker jag inte att man ska kasta in det om det inte passar
Genom att koka quinoan ochbulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
(Om du använder konserverade kikärter ska de först hällas av i durkslag sedan sköljas med kallt vatten och till sist rinna av ordentligt innan de tillsätts)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.