Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Resultatet blev ett fantastiskt gottoch färgrikt bröd. Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
På systembolaget går vinet under kategorin "Kryddigt och mustigt", så för de av er som gillar viner på den avdelningen är dettaett vin att prova, om ni inte redan har gjort det
Detta är också roligt att bjuda på när man har tröttnat på klyftpotatis, potatisgratäng, potatissallad och kokt potatis och vill testa ett nytt sätt att tillaga potatisarna på
Vi har haft lyxen att få en massa älgkött av svärfar som jagar och härom helgen var vi och hälsade på svärisarna som bor i Bergslagen och hittade hur mycket trattkantareller som helst
Tillsätt basilika, timjan och oregano och låt det fräsa med ett par minuter. Tisdag = soppdag här i vårt kök och idag bidde det en vegetarisk variant, nämligen tomatsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.