Drick en rejäl shot morgon och kväll. Sila bort allt skal och häll upp på flaskor och förvara i kylen. Låt det nästan koka upp, ta bort från plattan och låt svalna
Vänta ett par dagar så kommer duse växtkraften. Ta ett tråg eller en bricka med en liten kant. Så fort det har kommit upp små gröna skott tar duav plasten
Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott. Ibland har jag kyckling, iblandfläskfilé, iblandkotletteroch nu fick det blifläskytterfilé
Häll icitronjuicen. 130 cl mousserandevin (med eller utan alkohol). 14 cl citronjuice. 1stora torra iskallaisbitar. 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med isi vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om ochgarnera med myntablad eller en tunn skivalime eller citron
GLAD MIDSOMMARIDAG ÄR JULIAOCH JAG IDUBLIN. Sedan tar jag ut den och låter den svalna några minuter. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.