Gnid in de långa kotletterna i rubb och låt det vila lite. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Jag stekte kotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Skyn silas och hälls därefter på kotletterna innan jag ställer in dem i ugnen
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Lägg i kotletternaoch vänd runt. Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Krydda kotletternamed salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Ta ut och servera den bakade sötpotatisenmed grilalt sparris och grädd såsoch valfri sallad. Lägg sötpotatisbitarna i en ugsfast form och blanda med olivolja och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.