Jag stekte kotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Skyn silas och hälls därefter på kotletterna innan jag ställer in dem i ugnen
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Skär snitt i fettkanten på kotletternaoch torka av dem med hushållspapper. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs i en kastrull med matfett tills svampen får fin färg och matfettet är genomskinligt
Gnid in de långa kotletterna i rubb och låt det vila lite. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Stompa (grovkrossa) potatisenoch jordärtskockan med en stomp eller träslev. Skala potatisenoch jordärtskockan och koka den i lättsaltat vatten, häll av vattnet när den färdigkokt och låt den ånga av i kastrullen
) och låt potatisen sakna steka på medelvärme tills den blivit knaprigt gyllenbrun. Lindström ville bjuda sitt gäng på en rysk delikatess varpå han sa åt källarmästaren att komma in med skrapat nötkött, kapris, hackade rödbetor, ägg och lök till bordet
Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Att det kan vara så gott medpotatis. Hon vill ha en ny säng så tillbehör o attiraljer kan vi köpa imorgon så kan Nicke ta hem sängen med skåpbil nån dag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.