Jag har egentligen alltid varit en motståndare till vår slentrianmässiga rätt kött, såsoch potatis. Någon sås gjorde jag egentligen inte, men jag serverade mitt kött och potatis till mitt nya favorittillbehör
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Mycket debatt runt vad lchfarna äter och får ofta lite hånfullt epitetet som en kött-och-bernaisesås-diet, förmodligen med en tanke på att det skulle vara onyttig
Det är klart att det krävs fingertoppskänsla för att få den rätta smaken på såsenoch rätt konsistens på köttet men på det stora hela är det faktiskt inga konstigheter
Om man blandar ihop kött, potatis och lök så blir det pytt i panna. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.